Təhsil

Mədəni və qastronomik sektorlar arasındakı qarşılıqlı əlaqə Azərbaycanda qida irsinin qorunması və qiymətləndirilməsi üçün funksional əhəmiyyət daşıyır.

Diqqətli müəllimlərin nəzarəti altında şagirdlərə öz bölgələrindəki yoxa çıxmaq üzrə olan məhsulların müəyyənləşdirilməsinin öyrədilməsi üçün məktəblərin cəlb olunması strateji unikal əhəmiyyət daşıyır. Ancaq əsas məqsəd şagirdlərə öz yerli ərazilərini şərh edə bilmələri üçün bir metod, həmçinin şəhər şəraiti, kənd və ya sahil mühiti olsun yaşadıqları icmaları müşahidə edə və təcrübədən keçirə bilmələri üçün bənzərsiz bir qabiliyyəti öyrətməkdir.


Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.